2013-04-24



Linzer . . . 
az ezer arcú finomság...



Az örök klasszikus...a megunhatatlan...
Bármivel tölthető, bárhogy formázható, kedvünk szerint variálható :)

Általam készített recept Hozzávalói:

25 dkg margarin
25 dkg porcukor
2 tojás sárgája
50 dkg liszt
1/2 cs sütőpor, csipet só
reszelt citrom héja(opcionális)

Hozzávalókat alaposan összegyúrjuk és tésztánkat cipóvá formálva,
frissen-tartó fóliába csomagolva hűtőbe tesszük egy éjszakára.
 Másnap szobahőn tarjuk, majd kb 3 mm vastagságúra nyújtva tetszőleges formát szúrunk.
 Előmelegített 180 °C -os sütőben 8-10 perc alatt megsütjük.
 Majd rácsra téve hűtjük és ismét kedvünk szerint töltjük :)





Nincsenek megjegyzések: