Csokis-almás
(kenyér) Waffle...
Waffle...azaz ahogy nálunk ismertebb gofri,
tulajdonképpen egy speciális rácsos sütőben
készített palacsinta tészta, amit különféle
krémekkel, szószokkal bolondítva fogyasztjuk
édesen és sósan is egyaránt :)
A nyárhoz nálam valahogy elengedhetetlenül
kapcsolódik ez a finomság, strandok fontos "kelléke"
...igaz jelenleg nincs strandidő(sajnos)
a feelinget azért megteremthetjük nemde?
A reggeli egy nagyon fontos momentum
mindennapjainkban. Nem állítom, hogy egy
kalória szegény szendvicset sütöttem ki
nektek, de hogy finom, azt garantálom :D
Picit csaltam, ugyanis waffel tészta
kevergetése helyett, teljes
kiőrlésű szendvics kenyeret használtam...
így időt is spóroltam, az élvezeti értéket
pedig ez a tény, cseppet sem befolyásolta...
Hozzávalók...
személyenként 4 db toast kenyér
alma szeletek
csokoládé kockák
agávé szirup/vagy méz
Elkészítés...
Toast kenyeret megkenjük Diókrémmel,
amit alma szeletekkel borítunk és csoki
kockákat tördelünk rá, lefedjük egy
másik szelet kenyérrel és a forró gofri
sütőben aranybarnára, ropogósra pirítjuk.
Azon melegében, mézzel locsolva tálaljuk.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése