2014-01-31
"Ismerjük meg egymást "

Gasztro-blog ismerkedő riadólánc kiépítve :) Szera (http://szera-szera.blogspot.hu/)buksijából pattant ki az ötlet, ami most három, szívemnek kedves "ismeretlen ismerős" kíváncsi tollából, hozzám került.
Elsőnek Ildi, az http://ildikokki.blogspot.hu/ blog háziasszonya tisztelt meg kérésével,
 majd Ági a http://boldogkukta.blogspot.hu/ és Andi, az http://aranytepsi.blogspot.hu/ blog asszonykáitól is kaptam "kíváncsiskodó" levélkét.

7 pontban kellene összefoglalni magamról olyan infókat, ami nektek is érdekes lehet :) Vegyes érzések kavarognak bennem, mert még nem tartom magam igazi "bloggernek", inkább csak "koca receptelőnek" ;)

-Egy ízig -vérig vidéki anyuka vagyok, a szó nemes egyszerűségével, akinek a legfőbb gondolata a gyerekei és férjecskéje körül forognak!!!
2 fiunk és egy igazi bestális kislányunk van <3>

- Az ok amiért nekifogtam a blog írásnak is "tőlük" ered, hiszen egytől egyig pocak orientáltak vagyunk ...összefoglalva, macskakaparás, kaja pecsét- mentes cetliket félre hagyva virtuális jegyzetekben gyűlik  recepttáram(lassacskán)
-Eredeti szakmámat tekintve, beteg gyermekek ápolásával foglalkozom már több mint 20 éve az I.sz Gyermekklinika szerető oltalmában :) Jelenleg utolsó "babázós" évemet töltöm idehaza kislányommal és úgy éreztem valami teljesen másra is vágyom ... Amikor gyermeked van már nem ugyanaz semmi, minden egyes kis beteg tekintete belemarkol a lelkedbe és elvisz belőle egy darabkát ...hm nem kertelek, nehéz! Mégis szeretem!!!
Éles váltásként beiratkoztam egy "gyorstalpaló" cukrász tanfolyamra ... 

Eeez remek ötlet volt!:) Tökéletesen kikapcsol, új emberekék ismeretsége és természetesen a szakmai fogások helyes elsajátítása ... (nem gondoltam volna,hogy nem is olyan egyszerű feladat :)
-Nagyon szeretem a vízpart és a tenger közelségét, az illatukat , és csodálva tisztelem erejüket ... szerencsére Kis-Duna melletti település vagyunk, ahol is a természet szépsége mellett, párom kiélheti horgász szenvedélyét :)
-Kedvenc évszakjaim a tavasz és a nyár ... energiával teli vidám és hosszú nappalok híve vagyok:) Persze egy éjszakába nyúló, beszélgetős-bográcsozós baráti összejövetel is a szívem csücske!
-Mindenféle ételt-italt szívesen megkóstolok és ha tehetem ki is próbálom. Bár nem jellemző a receptek követése inkább az improvizálás az én asztalom... gyengéim a kelt tésztából való finomságok és a habos sütemények (...is :)
Több országba volt szerencsém eljutni, de a legkedvesebb Törökország maradt ! Az ízek, színek kavalkádja, fűszeressége - életfelfogása - ezeregy éjszaka varázsa már háromszor is vissza csábított 
az évek során :)
-Végül pedig, amit ti adtok nekem! Bizalom és Befogadás érzése szupi 
dolog! Biztatás és Segítség! Egy-egy kedves szó vidám perceket lop a szívembe! Köszönöm nektek hogy picikét én is részese lehetek !

Puszi mindenkinek aki ezt a pár percet rám szentelt !

 Ani


A játék menete:


1. Linkeld be azt a személyt, aki megjelölt
2. Ossz meg magadról 7 dolgot, akár különleges, akár hétköznapi.
3. Értesítsd a kijelölt személyeket egy hozzászólásban a blogukon.
4. Egy hozzászólásba értesítsd őket a blogjukon, hogy meghívtad őket a játékra.

7 dolog  rólam, amit sokan nem tudnak még:

Akikról szeretnék többet megtudni:
... nagyon nehéz feladatnak bizonyul, ugyanis akikre én nagy érdeklődéssel figyelek és gondolok már mindannyian megtiszteltek minket magukról szóló írással ! 
... talán akik még nem voltak és szívesen részt vennének a játékban,
Ági a http://szeretetrehangoltan.blogspot.hu/
Krisztina a http://cheffeleseg.blogspot.it/
http://sziluaszakacs.blogspot.hu/
Orsi a http://gasztro.kabocaweb.hu/
Csaba a http://orultenjoetelek.blogspot.hu/
Böbe a http://utazasagasztronomiaban.blogspot.hu/ blogok házigazdái :)Nincsenek megjegyzések: